KidZania İstanbul Satranç Turnuvası gerçekleşti

KidZania İstanbul Satranç Turnuvası gerçekleşti

KidZania İstanbul Satranç Turnuvası gerçekleşti

KidZania İstanbul Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu ve İş Bankası’nın katkılarıyla 20 Temmuz Dünya Satranç Günü’nde gerçekleşti. Satranç lisansına sahip sporcular beş turluk turnuvada kıyasıya mücadele ederken, satranca ilgi duyan ziyaretçiler için de tüm gün süren satranç atölyeleri düzenlendi.

Çocuklara 67 farklı aktivite alanı ve 120’den fazla meslek deneyimleme imkânı sunan çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle ve İş Bankası’nın katkılarıyla Dünya Satranç Günü’nde düzenlendi. Dünya Satranç Günü kapsamında gerçekleşen turnuvaya satranç lisansına sahip sporcular katıldı.

KidZania Stadyumu’nda yapılan turnuvanın ilk turu 11.00’da, ikinci turu 11.45’te, üçüncü turu 12.30’da, dördüncü turu 13.15’te, beşinci turu ise 14.00’da başladı. Türkiye Satranç Federasyonu sporcularının heyecan dolu mücadelesinin ardından turnuvaya katılan tüm sporcular ücretsiz olarak çocuklar ülkesinde vakit geçirdi. Turnuvanın yanı sıra, bugüne özel olarak Bache’nin Kulübü’nde satranca meraklı ziyaretçiler TSF eğitmenleri eşliğinde, tüm gün devam eden Satrançla Tanışma Atölyesi’ne katıldılar. Atölyeye katılan tüm çocuklara TSF onaylı Satranç Lisansı da çıkarıldı.


Güncel 25.07.2022 14:40:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: