Kiğılı, bu yıl da RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'ne sponsor oldu

Kiğılı, bu yıl da RAMS Başakşehir Futbol Kulübü

Kiğılı, bu yıl da RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'ne sponsor oldu

İSTANBUL - Kiğılı, uzun yıllardır spor alanında yeteneklerin geliştirilmesinde ve sporculuğun teşvik edilmesinde itici bir güç olarak takım sponsorluklarına devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sporun evrenselliğini ve kapsayıcılığını desteklemek, branş ayırmadan her alanda sporun ve sporcuların yanında olan Kiğılı, sporun gelişmesine olan bağlılığı sayesinde sponsorlukları ile spor dünyasında önemli bir rol üstleniyor.

Kiğılı bu vizyonla, RAMS Başakşehir'in giyim sponsoru oldu. Kiğılı tarafından giydirilen Teknik Direktör Çağdaş Atan ile Rams Başakşehir futbolcularının tamamı fotoğraf çekimine katılarak Kiğılı ile tarzlarını yansıttılar.

Kiğılı şıklığının yanı sıra görsellere karizmalarını ve sportif ruhlarını katan futbolcular, markanın kalite, performans, rahatlık ve stil anlayışını özetleyen görüntüler ortaya koydular.

​​​​​​​- Güvene dayalı bir yolculuk

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, on yıla yaklaşan bu iş birliğinin kendileri için sponsorluktan çok öte, ortak bir vizyonun paylaşıldığı ve karşılıklı güvene dayalı bir yolculuk olduğunu vurguladı.

Hem saha içinde hem de saha dışında başarı odaklı çabalayan bir futbol kulübüyle bir arada olmanın Kiğılı için büyük mutluluk olduğunu belirten Suerdem, "RAMS Başakşehir Futbol Kulübünün giyim sponsoru olarak futbolcuların futbola olan tutkusunu ve kararlılığını temsil eden rahat ve şık kıyafetlerle yanlarındayız. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her daim devam edecek. RAMS Başakşehir oyuncularına Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.



Ekonomi 13.02.2024 13:15:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı