Kiğılı'nın Türkiye Voleybol Federasyonu'na desteği 2025'e kadar sürecek

Kiğılı

Kiğılı'nın Türkiye Voleybol Federasyonu'na desteği 2025'e kadar sürecek

İSTANBUL - Türkiye Voleybol Federasyonu'nun bünyesindeki A Milli Kadın ve Erkek Voleybol Takımları'nın 2020'den bu yana resmi giyim sponsoru olan Kiğılı'da şampiyonluk coşkusu yaşanıyor.

Kiğılı'dan yapılan açıklamaya göre, FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak dünya sıralamasında ilk basamağa oturan Filenin Sultanları'nın ardından, Challenger Kupası'nda şampiyon olarak, Milletler Ligi'ne yükselmeye hak kazanan "Filenin Efeleri" A Milli Erkek Voleybol Takımı tüm Türkiye'yi olduğu gibi her iki takımın 2020'den bu yana resmi giyim sponsoru olan Kiğılı'da büyük coşku yarattı.

A Milli Kadın Voleybol Takımından Hande Baladın, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Milli Takım Menajeri Pelin Çelik ve Kadın Milli Takım Antrenörü Daniele Santarelli ile A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın başarılı isimleri Arslan Ekşi, Adis Lagumdzija, Efe Bayram, Bedirhan Bülbül, Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş, başantrenör Alberto Giuliani ve Menajer Onat Kurt, moda fotoğrafçılığının önemli ismi Tamer Yılmaz'a, resmi giyim sponsoru Kiğılı'nın kendileri için hazırladığı özel kıyafetlerle poz verdi.

Açıklamada, Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri ile yapılan geleneksel fotoğraf çekimi, bu yıl kazanılan şampiyonlukların etkisiyle daha anlamlı hale geldiği belirtiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hilal Suerdem, Türk voleybolunun dünya arenasında şampiyonluk kürsüsüne çıkmasından ve her iki takımın da aldığı şampiyonluklardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Suerdem, "Hem Filenin Sultanları hem de Filenin Efeleri başarılarıyla Türk milletine sonsuz bir mutluluk yaşatırken, gençlerimizin önüne de yepyeni bir vizyon koydu. Başta Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere teknik ekipleri ve birbirinden başarılı voleybolcularımızı can-ı yürekten kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Suerdem, Milletler Ligi Şampiyonu Filenin Sultanları'na, Almanya'nın Düsseldorf kentinde devam eden CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda başarılar dilediğini aktardı.



Ekonomi 17.08.2023 16:57:48 0

İlginizi Çekebilir

1

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

2

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

3

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

4

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

5

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

6

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

7

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

8

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

9

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

10

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği