KILIÇ: İL BAŞKANIMIZ KAVUNCU'NUN YANINDAYIZ

KILIÇ: İL BAŞKANIMIZ KAVUNCU

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı olarak "İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın bir TV kanalında bilgisiz/belgesiz, afaki söylemlerle sırf kendisine siyasi alan yaratmaktır"ded.

 

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı olarak İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın bir TV kanalında bilgisiz/belgesiz, afaki söylemlerle sırf kendisine siyasi alan yaratmak, koltuk hırsı ile hem Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e hem de İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu yönelen bu ithamları kabul etmemiz mümkün değildir.

“İL BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Biz, İYİ Parti Osmaniye İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'ın ve İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu'nun yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Böyle bir açıklamanın zaruri olmuştur. İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın gerçek gündem ekonomi-adalet ve pandemi iken ansızın böyle bir çıkış yapması bizlerde soru işareti uyandırmıştır.

Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere bizler demokrasiye inanmış, o yüzden güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sistem ilk koşulumuzdur. Parti içi demokrasi olmazsa olmazımızdır. Bahse konu İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ partide konuşulmadan ekranlarda mesnetsiz/asılsız açıklamaları kimlerin ekmeğine yağ sürmüştür?

Partimize olan ilgi ve alaka en üst seviyede iken, karış-karış memeleket gezilip milletimiz ile kucaklaştığımız bir esnada kişisel hırs ve nefsi hareket etmek ne kadar doğru?

Geçmişi, teşkilatlanması ve duruşu itibarıyla başından beri FETÖ/PDY Terör örgütü ile mücadelesi bilinen İYİ Parti'yi ve önemli bir il başkanımız hakkında soyut ve mesnetsiz iddialar, bu konuda büyük bir fedakarlıkla görev yapan İYİ Parti Teşkilat mensuplarının dik duruşunu ve çalışma azim ve kararlılığımızı etkilemeyecektir.

Bir başkası açıklama yapsa güler geçerdik ancak, içimizden birinin bu talihsiz iftiraya dayalı açıklamasını kabul etmemiz mümkün değildir.

''BOŞ DURMAYACAKLARINI BİLİYORDUK AMA İÇİMİZE SIZACAKLARINI TAHMİN EDEMEDİK''

Partimize yönelik ikinci operasyonun ne olacağını açıkçası merak ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Partimizin yükselişini ve gelecekte olan iktidarımızı görenler boş durmayacağını biliyorduk ama içimize sızacaklarını tahmin edemedik.

Milletimize olan sözümüz var. Ne yaparlarsa yapsınlar Başaracağız, başaracağız ve başaracağız.! Güneşe doğru yürümekten hiç vazgeçmeyeceğiz. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

 



Politika 21.10.2020 12:12:00 0
Anahtar Kelimeler: KILIÇ: BAŞKANIMIZ KAVUNCU' YANINDAYIZ

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, "Alanya Mitingi"nde konuştu:

2

CHP Genel Başkanı Özel, Antalya Gazipaşa'da "halk buluşması"nda konuştu:

3

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'den Gökhan Zan'la ilgili açıklama:

4

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

5

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, kütüphane açılışında konuştu:

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da proje tanıtım toplantısı ve iftara katıldı:

8

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da konuştu:

9

CHP Genel Başkanı Özel, Osmaniye Düziçi'nde "halk buluşması"na katıldı:

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta'da gençlerle buluştu