Kilimli’de tabletler öğrencilere teslim edildi

Kilimli’de tabletler öğrencilere teslim edildi

Kilimli’de tabletler öğrencilere teslim edildi

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde uzaktan eğitim dersleri için tablet ihtiyacı bulunan öğrencilere hayırseverlerin desteğiyle tablet hediye edildi.
Kilimli Anadolu Lisesi ingilizce öğretmeni Hüseyin Kahveci ’nin girişimleriyle hayırseverlerin bağışta bulunduğu tabletler Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız ve Şube Müdürü Kenan Bayrak’ ın katılımlarıyla öğrencilere teslim edildi.
Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız hayırseverlere teşekkür etti.
Müdür Yıldız: "Eğitime verdikleri katkılarından dolayı hayırseverlere çok teşekkür ederiz. Çocuklar sizlerden de tabletleri kullanarak başarılarınıza yeni başarılar eklemenizi dileriz" dedi.
Okul Müdürü Murat Bayrak çocuklara yapılan her yatırım Türkiye’nin geleceğine yapılmış bir yatırım olduğunu belirterek girişimlerinden dolayı ingilizce öğretmeni Hüseyin Kahveci’ye ve hayırseverlere teşekkür etti.


Güncel 7.10.2020 16:34:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi