Kılınç: “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun”

Kılınç: “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun”

Türkiye İttifak Partisi Adana İl Başkanı ve tanınmış iş insanı Kutfedi Kılınç, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Kılınç açıklamasında, "Büyük Önder Atatürk'ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetin 100. yılını, millet olarak büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Cumhuriyet, Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin, tarihe altın harflerle yazılan destanıdır" ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, "Atatürk'ün vizyonu ve liderliğinde Türk milletinin birlikte verdiği mücadeleyle kurulan Cumhuriyet, ulusal değerlerimizin korunmasının ve yüceltilmesinin vazgeçilmez bir sembolüdür. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, yanı sıra bu topraklar uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" şeklinde ifadeler bulunuyor.

Kılınç son olarak, "Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna verdiği mücadeleyi unutmadan, Cumhuriyetimizi koruma ve yüceltme görevini hep birlikte sürdürmeliyiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım" dedi.



Osmaniye 22.10.2023 22:29:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret