Kılınç kardeşlerden Kickboks şampiyonluğu

Kılınç kardeşlerden Kickboks şampiyonluğu

OSMANİYELİ KickBoks sporcuları Aybüke ve Turan Kılınç kardeşler, katıldıkları turnuvalarda derece elde ederek kentin gururu kaynağı oldular. 
Avrupa Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Aybüke Kılınç ve Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2'ncisi olan Turan Kılınç kardeşler,  Cebelibereket Şehit Ali Alkan Ortaokulu Müdürü Mehmet Yetiş ile birlikte Vali Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 
Ziyaret sırasında dereceleri konusunda bilgi veren Sporcu Aybüke Kılınç, Türkiye şampiyonlukları, Avrupa kupası şampiyonluk ve dereceleri, dünya kupası şampiyonluk ve dereceleri olduğunu ifade etti. Kılınç, Kasım 2022'de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3’üncüsü, Mart 2023 Avusturya'da yapılan Dünya Kupası'nda 2’nci, Mart 2023 Hollanda'da yapılan Avrupa Kupası'nda 1’inci, Temmuz 2023 Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 1’inci ve Temmuz 2023 Hırvatistan'da yapılan Avrupa Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda 1’inci olduğunu söyledi. Aybüke Kılınç, şu anda 2024 ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlandıklarını kaydetti.
Türkiye şampiyonluk ve dereceleri olduğunu belirten sporcu Turan Kılıç ise Dünya Kupası 3’üncüsü ve Avrupa 2’ncisi, 2023 Türkiye Şampiyonu, 2023 Mayıs Dünya Kupası 3’üncüsü ve 2023 Ağustos Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2’ncisi olduğunu söyledi.
Sporcuları bu güzel başarılarından dolayı kutlayan Vali Erdinç Yılmaz, kendileri ile gurur duyduğunu belirterek  “Sporcularımızın başarısı hepimizi gururlandırdı. Önümüzdeki müsabakalarda yeni başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.



Osmaniye 30.09.2023 14:09:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor