Kına gecesi eğlencesinde silahla vurulan çocuk yaşama tutunmaya çalışıyor

Kına gecesi eğlencesinde silahla vurulan çocuk yaşama tutunmaya çalışıyor

Kına gecesi eğlencesinde silahla vurulan çocuk yaşama tutunmaya çalışıyor

ADANA (AA) - Adana'da kina gecesinde tabancayla havaya ates eden bir kisinin silahindan çikan kursunla yaralanan çocuk yogun bakimda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Kozan ilçesi Aydinlar Mahallesi'nde 4 Temmuz'da bir çiftin dügünü öncesi düzenlenen kina gecesi sirasinda havaya açilan ates sonucu vurulan Ese Günel (49) ile yegeni Berat Demirel'in (15) tedavisi sürüyor.

Karnina isabet eden kursunla agir yaralanan Demirel, Kozan Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardindan Seyhan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ameliyata alinan Demirel'in vücudundaki kursunun hayati tehlike riski olusturdugu için çikartilamadigi ögrenildi.

Iki kisinin yaralanmasina neden oldugu iddia edilen firari H.K. ise adliyeye gidip teslim olduktan sonra tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Kardesi yogun bakimda yasam savasi veren Enes Demirel (18), AA muhabirine yaptigi açiklamada, zanlinin art arda tabancayla havaya ates ettikten sonra kendilerinin bulundugu bölgeye silahi dogrulttugunu ve ardindan silahin ates almasiyla yaninda oturan kardesi ile akrabasinin yaralandigini kaydetti.

Yarali çocugun halasi Nigar Cihangir de kina gecesinde birçok kisinin uyarilara ragmen silahla havaya ates ettigini anlatti.

Silah kullananlardan birinin de gelinin agabeyinin arkadasi H.K. oldugunu iddia eden Cihangir, "Bu kisi havaya ates ederken tabanca tutukluk yapti. Yere indirdigi sirada silah yeniden ates aldi ve yengemin bacagindan girip çikan kursun yegenimin karnina isabet etti." dedi.

Cihangir, korktugu için yegeninin silah kullanilan alana yaklasmasini istemedigini, bunun üzerine yegeninin sandalyede oturup eglenceyi izledigini ve bu sirada vuruldugunu anlatti.

Dügünün basladigi andan itibaren gelinin yakinlarinin silahla sürekli havaya ates ettigini aktaran Cihangir, "Kendilerini silah sikmamalari konusunda uyaran herkesi kovdular. Vurulan yegenimi hemen hastaneye götürdük. Durumu agir oldugu için ilçe hastanesindeki ilk müdahaleden sonra il merkezindeki daha donanimli bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi hala devam ediyor. Doktorlar enfeksiyon kapma ihtimali oldugunu belirtiyor. Yegenim babasini üç yil önce kaybetti. O, bizlere emanetti." diye konustu.

Eglencelerde silah kullanilmasina tepki gösteren Cihangir, gözyasi dökerek, "Dügünlerde hep mi birileri ölecek? Biz zaten dügün yapmadik. O eve gelin mi geldi, yoksa o evden cenaze mi çikti belli degil. Ben sadece adalet istiyorum." dedi.

- Kina gecesinde silahlarin ateslenmesi cep telefonunda

Gelin ve damadin kina gecesinin düzenlendigi alana girisinden sonra birden fazla kisinin silahlarla havaya ates etmesi davetlilerden birinin cep telefonu kamerasina yansidi.

Görüntülerde silah kullananlarin gelin ve damadin yakinindan ates ettigi ve alanda çok sayida çocugun oldugu görülüyor.





Yurt Dünya 9.07.2020 10:12:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Balıkesir'deki trafik kazasında ölen uzman çavuş, eşi ve çocuğu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

2

Hatay'da gelinciklerin açtığı tarlalar fotoğraf meraklılarını ağırladı

3

Adana'da öğrenciler, "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"nde eğlendi

4

Mersin'de doğa yürüyüşünde kaybolan kişi 5 gündür aranıyor

5

Antalya'da otomobilin altında kalarak ölen patenli çocuğun cenazesi ailesine teslim edildi

6

Depremde hayat kurtaran Antalyalı itfaiyeciler, enkaz simülasyonunda eğitim görüyor

7

Adana'da 15 bin 802 sentetik ecza hapı ele geçirildi

8

İskenderun'da altyapı çalışması sırasında su borusu patladı

9

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

10

Antalyalı gazeteciler, Nürnberg'de Türk toplumu temsilcileriyle buluştu