Kınalı kuzular gururla anıldı

Kınalı kuzular gururla anıldı

Kınalı kuzular gururla anıldı

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 15’liler Saygı Alayı, duygu dolu onlara sahne oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Akademisi ile ‘savaş döneminde öğrencilerini Çanakkale’ye gönderdiği için mezun veremeyen okullardan birisi olan’ Bursa Erkek Lisesi işbirliğinde düzenlenen saygı alayı, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde kortej yürüyüşü yaptı. Kapalı çarşıdan geçerek tarihi belediye binası önüne gelen öğrenciler, burada ellerindeki Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim’i öperek, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik’e teslim etti.
İbrahimpaşa Kültür Merkezi’nde 22. Dönem Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu tarafından verilen ‘Çanakkale Savaşlarında Bursa’nın ve Yenişehirli Kahraman Müstecip Onbaşı’nın Rolü ve Önemi’ konulu seminere konuk olan öğrenciler, daha sonra Yenişehir ilçesine gitti. Orhaniye Köyünde kabri başında Kur’an ı Kerim ve dualarla anılan Müstecip Onbaşı ziyaretinden sonra Yenişehir’de düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan öğrenciler, ilçede duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.


Güncel 22.03.2022 10:08:33 0
Anahtar Kelimeler: kınalı kuzular gururla anıldı

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan sürücü tutuklandı

2

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

3

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

4

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

5

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

6

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

7

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

8

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

9

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

10

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı