Kıraç’tan Yenişehir’de muhteşem konser

Kıraç’tan Yenişehir’de muhteşem konser

Kıraç’tan Yenişehir’de muhteşem konser

Bursa’nın Yenişehir ilçesinin kurtuluşunun 100. yılı etkinliği ve 7. Uluslararası Altın Biber Festivali çerçevesinde sahne alan ünlü şarkıcı Kıraç, Yenişehirlilere konser verdi.
Yenişehir Bulvar Meydanı’nda hayranlarıyla buluşan Kıraç, sevilen şarkıları meydanları dolduran hayranları ile birlikte seslendirdi. Konser öncesi Tarihi Sinanpaşa Külliyesi’nde açıklamalarda bulunan Kıraç, “Yenişehir’i çok beğendim, harika yerleri var. İstanbul’dan gelirken İznik üzerinden Yenişehir’e geldik. Doğası çok güzel. İlk defa geldim, bu güzel ilçeye bayıldım. Osmanlı’nın ilk başşehrindeyiz, tarihi zenginlikleri ile güzel bir yer. Bizleri bu güzel şehirde halkımızla buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Kıraç’a ipek kozasından yapılmış Türk bayrağı ve biber çeşitlerinden oluşan bir sepet hediye etti. Başkan Aydın, "İlçemizde halkımıza unutulmaz bir gece yaşatan sanatçımız Kıraç’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.


Güncel 6.09.2022 15:15:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi