Kırmıtlı Kuş Cenneti’ni Video ile anlattı!

Kırmıtlı Kuş Cenneti’ni Video ile anlattı!

Osmaniye'nin Kırmıtlı Kasabası Kuş Cenneti ile ilgili change.org aracılığı ile kampanya başlatan aktivist Figen Ant, son paylaşımında Kırmıtlı Kuş Cenneti ile ilgili durumları anlattı.

Osmaniye'nin Kırmıtlı Kasabası Kuş Cenneti ile ilgili change.org aracılığı ile kampanya başlatan aktivist Figen Ant, son paylaşımında Kırmıtlı Kuş Cenneti ile ilgili durumları anlattı.

Figen Ant, Dünya Yaban Hayatı Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “Bugün yapacağınız paylaşımlarınızda ya da dileklerinizde birazcık da Kırmıtlı Kuş Cenneti’nden söz etmek isteyebilirsiniz belki… :) Ne de olsa Kırmıtlı Kuş Cenneti için taleplerimizden biri de yaban hayatı geliştirme sahası ilan edilmesi diyorum ve sizinle paylaşmak için can attığım konulara geçiyorum” dedi.

Figen Ant açıklamasında şunları söyledi: “Size bir haberim var. Üniversiteden arkadaşım olan gezgin Furkan Kumkaya, geçtiğimiz haftalarda Osmaniye’ye gitti. E gitmişken Kırmıtlı Kuş Cenneti’ne de uğradı. Aksi düşünülemez değil mi? :)Kırmıtlı Kuş Cenneti’ni ve buraya dair gözlemlerini de bir video ile paylaştı. Bu videonun kritik bir konusu var. Videoyu izleyince göreceksiniz ki, Kırmıtlı Kuş Cenneti'nde yakın zamanlı yangınlar çıkmış, kirlilik artıyor ve kimsesizlik gün gibi ortada… Bu videoya kadar olabildiğince size gelişmeleri, oradaki durumu tüm çıplaklığıyla anlatmıştım. Ancak video size bunu anlatmakla kalmıyor, gösteriyor. Belki orayı görmeyenleriniz vardı yahut son durumundan bihaber olanlarınız vardı ama artık bu video ile bunu da görmüş olacaksınız.

Değinmek istediğim başka bir konu daha var. Çok sık gündemdeyiz, aslında gündemden pek düşmüyoruz desem yeridir. Bu gibi güncellemelerimiz, paylaşımlarımız sonrası çok sık haberlerde yer alıyoruz. Bu konuda basına bir kez daha ve ayrıca da Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür etmek isterim. Biliyorum ki basınla gücümüz katlanıyor, artıyor. 

Osmaniye’deki ve özellikle Kırmıtlı’daki insanların desteği her geçen gün artıyor. Teşekkür mesajları, destek mesajları almak beni havalara uçuruyor. İtiraf etmeliyim ki şu sıralar olumsuz yorumlar da alıyorum, sert tepkiler de görüyorum. Ama bu olumsuz tepkiler, mücadeleye olan inancımı pekiştiriyor ve başarıya her zamankinden çok yakın hissettiriyor. Evet dostlarım, anlayacağınız şu sıralar Kırmıtlı Kuş Cenneti için her zamankinden çok hareketli zamanlar yaşıyoruz. Kısa süre içinde ‘müjdeeeee’ diye güncelleme çıkmayı umut ediyorum.  Sevgiyle kalın…”



Osmaniye 12.03.2021 21:21:00 0
Anahtar Kelimeler: Kırmıtlı Cenneti’ Video anlattı!

İlginizi Çekebilir

1

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

2

İnşaat işçisinin acı sonu

3

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

4

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

5

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

6

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

7

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

8

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

9

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

10

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi