Kırsal mahallelerdeki evlere dadanan hırsızlar yakalandı

Kırsal mahallelerdeki evlere dadanan hırsızlar yakalandı

Kırsal mahallelerdeki evlere dadanan hırsızlar yakalandı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde üç farklı kırsal mahalledeki evlerden televizyon, av tüfeği, koltuk takımı ve halı çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.
Alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı kırsal Demircilik, Çıtlık ve Akören mahallelerindeki ikametlerden farklı tarihlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarında 4 adet televizyon, 1 adet av tüfeği, halı ve koltuk takımı çalındı. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı asayiş birimleri ile JASAT ekipleri, hırsızlık olaylarının şüphelilerini yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Araştırma ve elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda hırsızlık şüphelilerinin kimlikleri tespit edildi. A.G. (22), S.P. (22) ve A.Ç.B. (23) adlı şüpheliler, jandarma ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. İfadelerinde suçlarını itiraf eden şüphelilerin çalıntı malzemeleri sattıkları şahıslar da tespit edildi.
Jandarmada işlemleri devam edilen şüphelilerden S.P.’nin hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl 3 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Yurt Dünya 29.11.2021 23:54:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Hasanbeyli’de miniklere ambulans sevgisi aşılandı

2

Osmaniye İl Müftülüğü ve TDV’den öğrencilere sıcak çorba ikramı

3

Osmaniye’de “Normal doğum eylem planı” kapsamında iletişim kampanyası başlatıldı

4

Antalya Havalimanı'na 2,5 milyar avroluk finansman sağlandı

5

Burdur'da kayıp olarak aranan yaşlı kadın ölü bulundu

6

Hatay'da apartman dairesinde çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi

7

Sinema sanatçısı Ediz Hun, Antalya Bilim Üniversitesinin konuğu oldu

8

Turizmciler, AKTOB'un nisan ayı toplantısında buluştu

9

Antalya'da motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı

10

Antalya'da düzenlenen "Markalar Kongresi" başladı