Kırşehir TSO’da mevcut başkan ve ekibi yeniden yönetimi aldı

Kırşehir TSO’da mevcut başkan ve ekibi yeniden yönetimi aldı

Kırşehir TSO’da mevcut başkan ve ekibi yeniden yönetimi aldı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde mevcut başkan Mustafa Yılmaz, yeniden ekibi ile birlikte TSO yönetimini aldı.
Sağduyunun hâkim olduğu seçimlerde seçmenler sandık başına gitti. Bin 110 kişinin oy kullandığı seçimlerde mavi pusula ile delege karşısına çıkan Mustafa Yılmaz, 12 meslek gurubundan 21 meclis üyesi çıkarak seçimi aldı. Sarı pusula ile çıkan Ahmet Sarı ise 7 meclis üyesi kazanarak seçimi kaybetti. Seçim sonuçlarının açıklamamasının ardından konuşan Mustafa Yılmaz, "Gücünü üyelerinden alan bir oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini ortak akılla inşa etmeye devam edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kırşehir için atacağımızı özellikle belirtmek isterim" dedi.
Yılmaz, "Seçim süreci ve sonunda; öncelikle oy kullanan tüm değerli Kırşehir TSO üyelerine, şahsıma güvenerek benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma, bizlere güven vererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza, bu süreçte yoğun çalışan oda personelimize, üyelerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oy kullanması için emeği geçen İl Seçim Kuruluna, İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederim" diye konuştu.
Yapılan seçimlere 343 kişi katılım sağlamadı.


Güncel 19.11.2022 19:48:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

Futbol: Trendyol Süper Lig

4

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

5

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

6

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

7

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

8

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

9

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig