Kış Spor Okulları 27 Kasımda başlıyor

Kış Spor Okulları 27 Kasımda başlıyor

Kış Spor Okulları 27 Kasımda başlıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2021-2022 Kış Spor Okulları 27 Kasımda başlıyor.
Yeni neslin daha donanımlı, birikimli ve sağlıklı yetişmesi maksadıyla imkânlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyespor işbirliği ile düzenlediği 2021-2022 Kış Spor Okulları 27 Kasımda başlıyor.
“11 branş, 7 dönem”
4-16 yaş aralığındaki çocukların yüzme, voleybol ve basketbol başta olmak üzere kort tenisi, boks, jimnastik, satranç, taekwondo, masa tenisi, güreş ve karate branşlarında eğitim alacağı faaliyet, toplam 11 branşta ve 12 eğitim tesisinde gerçekleştirilecek. Eğitimler cumartesi ve pazar olmak üzere haftada 2 gün olurken, 4’er hafta üzerinden toplamda 7 dönem devam edecek.
Yaz ve Kış dönemlerinde çocukların hem spor yapıp hem de keyifli zaman geçirmelerine imkân sağlayan Spor Okulları ile çocukların sporu, hayatlarının bir parçası hâline getirmeleri ve hayatları boyunca iyi bir sporcu ve vatandaş kimliğini benimsemeleri hedefleniyor.


Spor 18.11.2021 14:40:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

2

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

4

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

5

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

6

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

7

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

8

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

9

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

10

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı