Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB verilerine göre ise trafik yoğunluğu yüzde 58 olarak ölçümlendi.
Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında normal şartlarda 21.00’da başlayan sokağa çıkma yasağının 2 saat geriye çekilerek 19.00’dan itibaren başlayıp sabah 05.00’a kadar süreceğini duyurmuştu. Yeni açıklanan kısıtlama saati kararı sonrası işlerinden çıkan vatandaşlar evlerine dönüş yolunda erken saatlerden itibaren trafik yoğunluğu oluşturdu.
Kadıköy D-100 Ankara ve Edirne istikametinde oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülenirken, İBB verilerine göre ise trafik yoğunluğu yüzde 58 olarak ölçümlendi. Oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.


Güncel 14.04.2021 19:26:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Kepez'de Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

2

SustainHUB Academy ikinci dönem mezunlarını verdi

3

Mersin'de yaşlılar ve çocuklar için eğlence etkinliği düzenlendi

4

Bozyazı ilçesinde öğrenciler terörle mücadele konusunda bilgilendirildi

5

Hatay'da çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı

6

Antalya'da yaşlı bireyler geleneksel sanatları deneyimledi

7

Isparta'da yılkı atları dronla görüntülendi

8

Osmaniye’de arıcılara, verimi arttıracak ıslah edilmiş ana arılar dağıtılacak

9

Kadın mühendis, ailesinin yetiştirdiği zeytinlere katma değer kazandırdı

10

Kumluca'da "Çanakkale Destanı" oratoryosu sahnelendi