Kısıtlamada sokak hayvanları besleniyor

Kısıtlamada sokak hayvanları besleniyor

Kısıtlamada sokak hayvanları besleniyor

Eskişehir’de, ülke genelinde devam eden sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde sokak hayvanları, yetkililer tarafından besleniyor.
Kentin şehir merkezinin yollarında yetkililer sokakta yaşayan can dostları için ter dökerken ilçelerde de bu çalışmalar eksik olmuyor. Dün akşam başlayan ve pazartesi sabaha kadar sürecek olan yasak sırasında sokakta yaşayan onlarca can aç bırakılmıyor. Kısıtlamadan muaf tutulan vatandaşların yanı sıra yerel belediyeler ve görevlendirilen Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, sokak sokak dolaşarak bu hayvanlara yem bırakıyorlar.
Bu çalışmalar arasında geçtiğimiz haftalarda devam eden kısıtlamada sokak hayvanların yanında olan İnönü Belediyesi, bu hafta da çalışmalar eksiksiz yerine getiriyor. Belediye ekipleri, hafta sonu kısıtlamaları boyunca ilçenin sokakta yaşayan can dostların aç kalmasın diye mama dağıtımına devam etti. Belediye tarafından bu konuda resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, kısıtlama sebebiyle dışarıya çıkamayan vatandaşlara hitaben, “Gözünüz arkada kalmasın, can dostlarımız bize emanet” diye yazıldı.


Güncel 26.12.2020 16:12:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı