Kısıtlamadan kaçış trafiği Bolu’ya ulaştı

Kısıtlamadan kaçış trafiği Bolu’ya ulaştı

Kısıtlamadan kaçış trafiği Bolu’ya ulaştı

Türkiye genelinde bugün başlayacak ve Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala yola çıkan tatilciler TEM’in Bolu Dağı Ankara yönünde trafik yoğunluğu oluşturdu.
Türkiye’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan ve bugün saat 19.00’da başlayıp Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşların dün başlayan yolculukları devam ediyor. Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek için sabah erken saatlerde yola çıkan tatilciler TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişi Ankara yönünde trafik yoğunluğu oluşturdu. Trafik yoğunluğun giderek artması sebebiyle özellikle dinlenme tesisi girişlerinde uzun araç kuyrukları oluşuyor.
TEM’in Ankara yönünde ulaşımın yoğunlaşmasıyla birlikte polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güzergahtaki önemli noktalarda görev aldı. Ekipler, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı özellikle emniyet şeritlerini açık tutabilmek için sürücüleri uyarıyor.


Güncel 29.04.2021 09:58:13 0

İlginizi Çekebilir

1

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

2

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

3

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

4

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

5

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

6

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

7

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi

8

BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro

9

Akdeniz ilçesindeki parklar temizleniyor

10

Tarsus Üniversitesi'nde "Dezenformasyonla Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlendi