Kısıtlamadan muaf Eminönü esnafı turistlere hizmet veriyor

Kısıtlamadan muaf Eminönü esnafı turistlere hizmet veriyor

Kısıtlamadan muaf Eminönü esnafı turistlere hizmet veriyor

Tam kapanma kararının uygulandığı ilk günde Eminönü’nde kısıtlamadan muaf esnaf çalışmalarına devam ediyor. Esnaf, kısıtlamadan muaf tutulan turistlere hizmet veriyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanan 17 Mayıs’a kadar devam edecek tam kapanma uygulanmaya başladı. 17 günlük tam kapanma kararının uygulandığı ilk günde gıda sektöründe faaliyet gösterip kısıtlamalardan muaf tutulan işletmeler çalışmalarına devam ediyor. Özellikle turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bölgelerden olan Eminönü’nde esnaf, turistlere hizmet vermek için dükkanlarını açtı. İşlerinin durgun olmasına rağmen gıda sektöründe bir eksiklik olmaması için dükkanlarını açan esnaf, kısıtlamaların ardından normale dönmeyi umut ediyor.

Kısıtlamanın ilk gününde çalışmalarına devam eden Eminönü esnafı Hasan Öner, ’’Sağlığımızın korunması için tedbirlerin alınması gerekiyordu. Gıda sektöründe faaliyet gösterdiğimiz için muafiyetimiz var. Dükkanlarımızı açıyoruz. İşlerimiz durgun buna rağmen kısıtlamadan muaf olan turistlere hizmet veriyoruz. Saat 17.00’a kadar dükkanlarımız açık. Sağlık her şeyden önce gelir, tedbirlerle birlikte normalleşmeye dönmeyi umuyoruz’’ dedi.


Güncel 30.04.2021 13:53:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2

"At nalı böbrek" birçok hastalığa zemin hazırlayabiliyor

3

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

4

Antalya'da inşaat firmasına ait depoda çıkan yangın söndürüldü

5

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

6

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

7

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

8

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

9

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

10

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi