Kısıtlamayı ihlal eden gencin "ağabeyimi özledim" bahanesi işe yaramadı: 4 bin 50 lira ceza yedi

Kısıtlamayı ihlal eden gencin

Kısıtlamayı ihlal eden gencin "ağabeyimi özledim" bahanesi işe yaramadı: 4 bin 50 lira ceza yedi

Kırıkkale’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden genç bir vatandaşın "ağabeyimi özledim" bahanesi işe yaramadı, genç adam 4 bin 50 lira idari para cezasından kaçamadı.
Korona virüs risk değerlendirme haritasına göre, "kırmızı" renk ile "çok yüksek" riskli iller kategorisinde yer alan Kırıkkale’de, 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı. Salgınla mücadelenin daha etkin sürdürülebilmesi için denetimler aralıksız sürdürülüyor. İl Salgın Denetim ekiplerince, kontrol noktalarında kişilerin "HES kodu" ve "seyahat izin belgesi" kontrol edildi.

Alkollü sürücüye 5 bin 389 lira ceza kesildi
Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde oluşturulan kontrol noktasında bir sürücüye alkollü araç kullanmaktan bin 339 lira ceza kesilirken sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle de 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı. Alkollü olarak sokağa çıkmasının toplam bedeli 5 bin 389 lira oldu. Trafikten men edilen aracıda çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı.

"Ağabeyimi özledim" dedi, cezayı yedi
Bir otomobilde seyahat ederken uygulamaya takılan genç bir vatandaşın "ağabeyimi özledim" bahanesi de işe yaramadı. Babasıyla birlikte bir süre ekipleri ikna etmeye çalışan genç vatandaşa kısıtlamayı ihlal etmesinden dolayı 4 bin 50 lira idari para cezası uygulandı.


Yurt Dünya 10.04.2021 01:28:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Akbank'tan KOBİ'lere otonom yapay zeka çözümleri

2

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

3

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

4

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

5

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

6

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

7

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

8

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

9

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

10

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor