Kışlıklarının yanışını gözyaşlarıyla izledi

Kışlıklarının yanışını gözyaşlarıyla izledi

Kışlıklarının yanışını gözyaşlarıyla izledi

Denizli’de tek katlı binanın yanında bulunan odunluk alevlere teslim oldu. Yangın, eve ve diğer binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, ev sahibinin itfaiye ekiplerinin yanında ağlayarak ‘Çabuk abi çabuk’ demesi yürekleri dağladı.
Yangın, Merkezefendi ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tek katlı binanın yanında bulunan odunlukta henüz belirlenemeyen nedenden dolayı bir anda alevlere yükselmeye başladı. Ev sahibinin alevleri fark etmesi üzerine kendi çabasıyla söndürmeye çalıştı. Başarılı olamayan ev sahibi 112 Acil Çağrın Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekibi sevke edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yanan odunluğa müdahale ederek diğer binalara sıçramadan söndürdü. Söndürülen alevler sonrası ekipler soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ev sahibinin feryat etmesi görüntülere yansıdı
Gözlerinin önünde yanan kışlıklarını seyreden ev sahibi, ekipler geldikten sonra alevleri hızlıca söndürmeleri için yardım ederken gözyaşlarına boğuldu. O anlar kameraya yansırken ev sahibinin kışlıklarını yandığı için ağlayarak bağırması yürekleri dağladı. Ekipler ve yakınları ağlayan kadını sakinleştirerek destek oldu.


Yurt Dünya 26.01.2021 10:32:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

3

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

7

Bölgesel Amatör Lig

8

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

9

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

10

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu