Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü, hakkında istenen ceza belli oldu

Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü, hakkında istenen ceza belli oldu

Kız arkadaşını öldürüp cesedini polis merkezine götürmüştü, hakkında istenen ceza belli oldu

Kocaeli’de sevgilisini öldürdükten sonra cesedini ticari taksiyle polis merkezine götüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet savcısı mahkemeye sunduğu mütalaasında sanığın, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
Olay, 28 Ekim 2021 tarihinde Gölcük’te meydana geldi. Ali Akbaba, taksiye binerek sevgilisi Seyhan Gözer’i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Ali Akbaba, silahla sevgilisi Seyhan Gözer’i başından vurdu. Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, hastaneye gitmesine de engel oldu. İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ali Akbaba ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sanığın, Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, tutuklu sanık Ali Akbaba, tanıklar ve Seyhan Gözer’in oğlu katıldı. Savunması için söz hakkı verilen sanık, "Takdir mahkemenin" dedi.
Cumhuriyet savcısı, mahkemeye sunduğu mütalaasında, sanık Ali Akbaba’nın Seyhan Gözer’i "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Aynı zamanda mütalaada, sanığın cinayet anında taksiyi kullanan E.K.’yi silahla tehdit suçundan 5 yıl ve ateşli silahların kullanımına muhalefet suçundan 3 yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası alması talep edildi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.


Yurt Dünya 28.09.2022 14:35:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu