Kızı sele kapılan acılı baba konuştu: "Kepçeyi dereye indirsinler kızımı ben çıkaracağım"

Kızı sele kapılan acılı baba konuştu:

Kızı sele kapılan acılı baba konuştu: "Kepçeyi dereye indirsinler kızımı ben çıkaracağım"

Bursa’da 6 gün önce sele kapılan ve bir daha izine rastlanmayan Derya Bilmez’in acılı babası, kızının arama çalışmalarına katıldı. Acılı baba kızının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Bursa’nın Kestel ilçesi Kayacık Mahallesi’nde Pazar günü sele kapılan Derya Bilmez’den 6 gündür haber alınamıyor. Bölgede bulunan dağ, taş, şelale ve dere yatağının bulunduğu 2 kilometrelik arazinin hepsini arayan ekipler bugün itibariyle Derya’nın sele kapılarak sürüklendiği ihtimali üzerine Kayacık ve Kazıklı arasındaki 18 kilometrelik dere yatağını aramaya başladı. Arama kurtarma ekipleri 18 kilometrelik araziyi tarama yaparken, Derya’nın acılı babası da dere yatağında çamurların kazıldığı bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Acılı baba gözyaşları içerisinde kızı Derya’nın bulunması için yetkililerden yardım bekledi.
Kızının arandığı bölgeye gelerek çalışmaları izleyen Nezir Bilen, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer yetkililere sesleniyorum, bu bölgede yapılan çalışmalarda bir şey olacağını düşünmüyorum. Kızım ya şelaleden yukarıdadır ya da buradan aşağıya gitmiştir. Bence kepçe yukarıya gidip orada çalışma yapmalı. Benim kızım yüzde yüz şelalenin üst kısmındadır. Ben rica ediyorum gelip burayı görsünler burada bir şey yok. Kepçeyi dereye indirsinler kızımı ben çıkaracağım. Benim kızımı su alıp buraya getirdiyse eğer buradan da alıp daha aşağıya götürmüştür. Burada kaya ya da ağaç yok. Kızımı burada tutacak bir şey yok. Kızım şelaleden üst taraftadır" diye konuştu.


Yurt Dünya 26.06.2020 14:23:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da sis etkili oldu

2

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

3

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

4

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

5

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

6

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

7

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

8

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

9

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

10

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor