Kızılay çocuklara kitap ve kitaplık hediye etti

Kızılay çocuklara kitap ve kitaplık hediye etti

Kızılay çocuklara kitap ve kitaplık hediye etti

Kızılay Ağrı şubesinin başlattığı "Her Ev Bir Kütüphane" projesi ile öğrencilere kitaplık ve kitap hediye edildi.
Şenlendirme Projesi kapsamında yapılan çalışma ile Ağrı’daki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitaplık hediye edildi. Kızılay Gönüllerinin evin içine kadar taşıdığı kitaplıklar çocuklarda büyük bir mutluluğa sebep oldu.
Kızılay Ağrı şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada, "Şenlendirme projesi kapsamında yazdığımız projemiz genel merkezimiz tarafından kabul edildi ve bizlerde ilimizde bulunan 100 tane öğrenciye kitaplıkları hediye ettik. Öğrencilerin kendi odalarında ders çalışma ortamının oluşması ve kitap okuma oranının artırılması için başlattığımız projemiz çok güzel neticeler veriyor. Öğrenciler çok mutlu oldular. Odalarının ve kitaplarının derli toplu olmasını da sağladı" dedi.
Öğrenciler, Kızılay Gönüllüleri ile birlikte kitaplarını kitaplıklarına tek tek dizdiler. Mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler Kızılay’a teşekkür etti.


Güncel 18.06.2022 18:02:43 0

İlginizi Çekebilir

1

A101'de üst düzey atama

2

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

3

Albaraka Türk ve ITFC'den 20 milyon avroluk finansman anlaşması

4

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

5

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

6

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

7

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

8

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

9

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

10

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi