Kızılca Deresi’nde Yaz Temizliği

Kızılca Deresi’nde Yaz Temizliği

Kızılca Deresi’nde Yaz Temizliği

Niğde Belediyesi ekipleri, Başkan Özdemir’in talimatıyla Kızılca Deresi’nde rutin temizlik çalışmalarıyla dere yatağındaki birikintileri temizlemeye devam ediyor.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kızılca Deresi’nde başlatılan yaz temizliğinin devam ettiğini belirtti. Özdemir “Kızılca Deresi’ndeki temizlik çalışmasıyla dere tabanında yer alan kum, çöp ve diğer birikintileri iş makinalarıyla temizleyerek suyun daha berrak akmasını sağlıyoruz. Larvasit ve ilaçlama çalışmalarıyla sivrisinek oluşumunun önüne geçiyor, vatandaşlarımıza daha sağlıklı, daha doğal bir ortam sunuyoruz.” dedi.
Başkan Özdemir , daha yaşanabilir bir Niğde için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşaması ve daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Niğde için çalışıyoruz” dedi.


Güncel 8.06.2020 12:01:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Ramazan Bayramı öncesi fahiş fiyat artışlarına karşı denetim yapıldı

2

Otokoç şubeleri Tofaş Başarı ve Kıdem Ödülleri'nde dereceye girdi

3

Muratpaşa'da "Turunç Masa"ya şubatta 13 bin 448 başvuru yapıldı

4

"Minik 112" projesiyle çocuklar, acil sağlık hizmetlerinin önemini öğreniyor

5

MHP Kepez İlçe Başkanlığının iftar programına 1500 kişi katıldı

6

Antalya'da falezlerden düşen kadın öldü

7

Hatay'da şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

8

Hekimoğlu, göreve talip

9

Osmaniyespor kazanmaya devam ediyor:2-0

10

Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Türkiye ayağında bronz madalya kazandı