KKTC Meclis Başkanı Sennaroğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

KKTC Meclis Başkanı Sennaroğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

KKTC Meclis Başkanı Sennaroğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu, "Bayramlar sayesinde insanlar arasında ayrım yapmayan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele veren, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyoruz" dedi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Meclis Başkanı Sennaroğlu, mesajında şunları kaydetti:
"Dünyanın her şeyden çok sevgi, barış, huzur ve hoşgörüye ihtiyaç duyduğu bu günlerde duygusal bağlarla oluşturacağımız kardeşlik ikliminin tüm sorunların çözümünde önemli olduğuna inanıyorum. Kıbrıs Türk halkı olarak toplumsal değerlerimize olan bağlılığımızla dayanışma ruhumuzun artarak devam edeceğini ve meclisimizde hayat bulan irademizin gelecek nesillere bırakacağımız demokratik bir siyasal kültürün toplumsal barışın nişanesi olacağını düşünüyorum. Bayramlar sayesinde insanlar arasında ayrım yapmayan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele veren, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyoruz. Dolayısıyla bu değerler ışığında daha güzel yarınlara ulaşacağımızdan hiçbir kuşkum yoktur. Her yıl büyük bir heyecanla beklediğimiz bayramlar, mutluluğu ve sevinci birlikte paylaştığımız günlerdir. Aynı paylaşım ortamlarında bulunduğumuz bu güzel günler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi gölgesinde geçecektir. Dolayısıyla alınan tedbirlere uygun hareket etmeye özen gösterelim. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, esenlikler dilerim" ifadelerini kullandı.


Güncel 12.05.2021 11:05:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi