KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli, Vali Su’yu ziyaret etti

KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli, Vali Su’yu ziyaret etti

KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli, Vali Su’yu ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 46. yıldönümü münasebetiyle beraberindeki heyetle birlikte Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali Su, “Kıbrıs Türk halkını barış ve özgürlüğe kavuşturan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyor, Kıbrıs Barış Harekatı’nda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum” dedi.
KKTC ile Türkiye arasındaki bağların her geçen gün daha da güçlendiğini ifade eden Mendeli ise Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarını korumak ve özgürlüklerine kavuşmalarını sağlamak amacıyla canlarını feda eden şehitlere ve gazilere şükran borçlu olduklarını ifade etti.


Güncel 21.07.2020 11:13:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Saimbeyli’de göçer hayvancılık yapanlara güneş enerjisi paneli dağıtıldı

2

Saimbeyli'de huzur ve güven uygulaması yapıldı

3

Arçelik'te üst düzey atamalar

4

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

5

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

6

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

7

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

8

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

9

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu