Koca: "Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz"

Koca:

Koca: "Öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz"

Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi’nde okuyan ve "Dijital Oyun Yarışması"nda birinci olan öğrenciler ile TEKNOFEST’de "İklim Değişikliği Araştırma Proje Yarışmaları"nda Türkiye ikincisi olan öğrenci, okul müdürü Ahmet Omaç eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Müdür Koca, derslerinde başarılar diledi. Burada konuşan Koca, "Öğrencilerimizin her alanda ortaya koydukları başarılarla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Okul Müdürü Ahmet Omaç ise proje çalışmalarında kendilerine her daim destek olan İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca’ya şükranlarını ifade ederek, okul olarak her zaman öğretmen ve öğrencilerle el ele çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Güncel 30.09.2022 16:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

2

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

3

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

5

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

6

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

7

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

8

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

9

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

10

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı