Koca: “Belediye’yi Tanımaları 3 Yıl Sürer”

Koca: “Belediye’yi Tanımaları 3 Yıl Sürer”

İyi Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç’la düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç’la düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu. Koca: Ben Osmaniye Belediyesi’nde 15 yıl çalıştım neyin ne olduğu gayet iyi biliyorum. Diğer adayların Belediye’yi tanıması 3 yıl sürer. Ben bu konuda hazırım ve idmanlıyım. Osmaniye hizmet etmekten başka hiçbir amacım yok”dedi.

Osmaniye’ye umut olmak için yola çıktık. Ben ve ekibim Allahın izni ile 1 Nisan’da iş başı yaptığımızda Osmaniye’yi ayağa kaldıracak projeler ile kalıcı başarılı hizmetlere imza atacağız” dedi.

Alparslan KOCA, deprem sonrası başlayan il dışı göçü durduracaklarını belirterek: “Şunu samimi olarak ifade ediyorum, şayet iyi bir idare olsaydı aday olarak ortaya çıkmazdım^” dedi.

ANKARA’NIN DEĞİL OSMANİYE’NİN SEÇİMİ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminin Ankara’nın değil, Osmaniye’nin seçimi olduğunu hatırlatan Alpaslan Koca, Allah kısmet ederse bu göreve gelirsek yeni bir ekiple 1 Nis an’da Vira bismillah deyip 5 yıl Osmaniye’ye UMUT IŞIĞI olmak istiyorum. Kadim şehir Osmaniye’nin şehrül emini olmaya talibim” dedi.

İYİ PARTİ Osmaniye İl Başkanı Serat KILIÇ ta ekip olarak geceli gündüzlü bir ekip çalışması içinde olduklarını belirterek, “Adayımız Alpaslan Koca’ya karşı halkımızın büyük bir teveccühü var. Bu nedenle seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Basın nensubu arkadaşlarımıza da davetimize icabet ederek geldikeri için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Osmaniye 1.03.2024 14:42:00 0
Anahtar Kelimeler: : “Belediye’ Tanımaları Sürer”

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor