Kocaeli’de otomobil demir bariyerlere çarptı, vatandaş yaralıyı yağmurdan montuyla korudu

Kocaeli’de otomobil demir bariyerlere çarptı, vatandaş yaralıyı yağmurdan montuyla korudu

Kocaeli’de otomobil demir bariyerlere çarptı, vatandaş yaralıyı yağmurdan montuyla korudu

Kocaeli’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde otomobil demir bariyerlere çarptı. Kağıt gibi ezilen araçta 3 kişi yaralanırken bir vatandaş ise yaralının yağmurdan ıslanmasını engellemek için montunu kullandı.
Kaza, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi İstanbul istikameti yan yol D100 bağlantısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücü M.Ş., 41 RD 991 Citroen marka otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kağıt gibi ezildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta bulunan ve yaralan M.Ş., G.Y. ile S.Ö.’ye müdahale etti. Bir vatandaş ise yaralıyı yağmurdan montuyla korudu. Sedyeyle ambulansa alınan yaralılara hastaneye kaldırıldı.
Yoğun trafik oluşurken vatandaşlar kaza sebebiyle yola savrulan bariyerleri kaldırdı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Yurt Dünya 18.03.2023 01:53:09 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu