Kocaeli’de sıcaktan bunalan soluğu sahilde aldı

Kocaeli’de sıcaktan bunalan soluğu sahilde aldı

Kocaeli’de sıcaktan bunalan soluğu sahilde aldı

Kocaeli’de sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu sahilde aldı. Bazı vatandaşlar sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.
Hava sıcaklıklarının 31 derece ölçüldüğü Kocaeli’de sıcaktan bunalan vatandaşlar gölgelik alanlarda ve sahilde yoğunluk oluşturdu. Havaların ısınmasıyla sahilin kalabalıklaştığını söyleyen Polat Gönültaş, "Sıcak yakıyor ve nem var. Bence hava bundan sonra hep böyle sıcak gider. Hava iyice açıldı. Kar, kış, yağmur geçti. İnsanlar yeni yeni sahillere akın etmeye başlıyor. Yeni yeni kalabalıklar başlıyor. İnsanlar evde sıkıldı" dedi.

"İnşallah bir an önce kış gelir"
Sıcak havanın kendisini bunalttığını ifade eden Batuhan Gülbak ise, "Aşırı derecede sıcak var. Geçen yaz askerlik dolayısıyla tatile gidememiştim. Bu yaz da gidemedim. Bunaltıcı bir sıcak var. İnşallah bir an önce tekrar kış gelir" diye konuştu.


Güncel 17.07.2022 15:25:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Valisi Şahin, Aksu'da hortumun zarar verdiği yerleri inceledi

2

Osmaniye’de gençler için 3 günlük cami kampı

3

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 92 şüpheliyi yakaladı

4

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

5

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

6

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

7

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü

8

Antalya'nın Demre ilçesinde hortumun zarar verdiği alanlar havadan görüntülendi

9

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Amanos Dağları'nın eteklerindeki yıpranan Türk bayrağı değiştirildi