Koçarlı’da sel böyle geldi

Koçarlı’da sel böyle geldi

Koçarlı’da sel böyle geldi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde meydana gelen sel felaketinde amatör kameralara yansıyan görüntüler görenleri şaşırttı. Önüne kattığı her şeyi sürükleyen sel suları bölgede ciddi miktarda maddi hasara neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı sel uyarısının ardından, Aydın’ın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Güdüşlü ve Yeniköy Mahallesi’nde dün öğleden sonra 1 saat içerisinde metrekareye yaklaşık 100 kilogram yağış düştü. Bir anda derelerin taşması ile Güdüşlü ve Yeniköy’deki evler sular altında kaldı. Traktör römorkunun bile sürüklendiği selin boyutu, amatör kameralar tarafından böyle görüntülendi.

Kameraya yansıyan görüntülerde birden dağdan köye doğru akan yağmur sularının yolları dereye çevirdiği ve önüne gelen her şeyi sürüklediği görünüyor. Maddi hasar oluşan selin yaralarını sarmak için bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor.


Güncel 29.05.2023 15:58:44 0
Anahtar Kelimeler: koçarlı’da sel böyle geldi

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

2

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

3

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

4

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

5

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

7

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu: