Koçtaş hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor

Koçtaş hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor

Koçtaş hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor

ISTANBUL (AA) - Koçtas, nakliye ve montaj hizmetlerinin yani sira müsterileri için evde destek hizmetleri ve Saglik Bakanligi'nca etkisi onaylanan antibakteriyel hijyen uygulamasina basladi.

Koçtas'in açiklamasina göre, sirket, müsterilerinin ihtiyaç duydugu tüm ürün, çözüm önerileri ve hizmetleri tek çati altinda sunuyor. Ürün çesitliligini sürekli artiran Koçtas, müsterilerinin hayatini kolaylastiran hizmetlerine de her gün bir yenisini ekliyor.

Sirket, evini ya da ofisini dezenfekte ettirerek tam hijyen saglamak isteyenler için Saglik Bakanligi tarafindan onaylanmis, gümüs iyon teknolojisiyle antibakteriyel hijyen sunan uygulamasini devreye aldi. Koçtas'in antibakteriyel hijyen uygulamasiyla salon, mutfak, banyo, oturma odasi, yatak odasi, çocuk odasi gibi evin tüm bölümlerinde, ofislerde ve tüm yüzeylerde bakteri ve virüslere karsi 6 aya kadar kalici etkili dezenfeksiyon saglamak mümkün oluyor.

Uygulama öncesinde ya da sonrasinda herhangi bir hazirlik ve temizlik gerektirmeyen bu hizmetle yasam alanlari virüslere karsi koruma altina aliniyor. Uygulama öncesinde ve sonrasinda yüzeyden numune alinarak bakteri ölçümleri yapiliyor. Soguk sisleme metoduyla yapilan uygulama 100 metrekare alan için ortalama 15 dakika sürüyor. Simdilik Istanbul, Ankara, Izmir, Samsun, Bursa ve Adana illerinde devreye alinan uygulama yakinda Türkiye'nin birçok ilini kapsayacak.


- Yasam alanlari için ihtiyaç duyulan tüm hizmetler Koçtas Evde Destek Paketi'nde


Koçtas, uygulamaya aldigi "Evde Destek Paketi" sayesinde yasam alanlarinda ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere en uygun fiyatlarla ulasilmasini sagliyor. Bu paketle müsteriler; çilingir, su ve elektrik tesisati, hali yikama, klima ve kombi check-up, parke, fayans ve duvar kagidi döseme gibi hizmetlerden 1 yil boyuna Koçtas güvencesiyle yararlanabiliyor.

Magazalarinda ürün seçimi yapildiktan sonra nakliye ve montaj gününü planlayan Koçtas, müsterilerinin teslimatlarini en hizli ve sorunsuz sekilde gerçeklestiriliyor. Ayrica Koçtas, Istanbul Sisli magazasindan alisveris yapan ve aninda hizmet talep eden müsterilerine ayni gün nakliye hizmeti de sunuyor. Mobilya, mutfak dolabi, banyo dolabi, parke, bahçe mobilyasi, dus kabini, avize, tavan vantilatörü kornis-jaluzi-stor perde, kombi ve klima gibi tüm montaj hizmetleri en uygun fiyatlarla Koçtas'ta müsterilerini bekliyor.



Politika 28.10.2020 10:51:11 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Lideri Özel, Osmaniye’ye Geliyor

2

Tabur, deprem şehitleri için kitap çıkardı

3

Kararmaz’a ilgi büyük

4

Düziçi’nde hizmetler bitmiyor

5

Bahçe’de bir şey değişti, her şey değişiyor

6

Aksoy: Yarbaşında toprak yol kalmayacak

7

Hatay'da yerinden çıkan rögar kapağı iş yerine ve motosiklete zarar verdi

8

Hatay'da iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı

9

Osmaniye'de cinsel istismar iddiasıyla 10 şüpheli tutuklandı

10

Antalya’da hortum ev ve seralara zarar verdi