Koçtaş’tan düzenli ve verimli çalışma alanları oluşturmak için öneriler

Koçtaş’tan düzenli ve verimli çalışma alanları oluşturmak için öneriler

Koçtaş’tan düzenli ve verimli çalışma alanları oluşturmak için öneriler

ISTANBUL (AA) - Koçtas, ögrencilerin egitim hayatinda basarili olmalarina destek olacak yasam alanlari için en iyi markalari en uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtas'tan yapilan açiklamaya göre, Koçtas, yeni egitim dönemi hazirliklarinin sürdügü su günlerde genç odasi, çalisma masasi, çalisma sandalyesi, kitaplik, masa lambasi, saklama kutulari gibi ögrencilerin ihtiyacini karsilayacak tüm çözüm önerileriyle evleri okula dönüstüreceklere yardimci oluyor.

Çocuklarinin yasam alanlarini güzellestirirken bir yandan da tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olan Koçtas’ta, her yas grubundan ögrencinin kullanabilecegi ilham veren sik ve rahat tasarimlar ve fonksiyonel çözümlerle, ögrencilerin zamanin çogunu geçirdikleri odalarini bastan asagi yenilemek mümkün oluyor.

Koçtas uzmanlari rahat ve verimli bir çalisma ortami için çalisma alanlarinin dogru dekore edilmesini tavsiye ediyor. Yatakta ya da koltukta ders çalismak, dikkatin çabuk dagilmasina ve kolay kolay motive olunamamasina sebep olabiliyor. Bunun için çalisma odasinda bulunan masa ve sandalyenin rahat olmasi, daha verimli bir ortam yaratilmasina yardimci oluyor.

Ideal çalisma masasi seçiminde masanin yüksekligi büyük önem tasiyor. Oturuldugunda çalisma masasinin gögüs kafesi ve bel arasinda bir bölgede kalmasi, daha rahat bir çalisma ortami sunuyor.

Koçtas uzmanlari çalisma sandalyesi seçiminde ise boyu masaya göre ayarlanabilen bir model seçilmesini tavsiye ediyor. Koçtas’ta satisa sunulan sik tasarimli çalisma masalari ve ergonomik sandalyeler, uzun ders çalisma saatleri süresince ögrencilerin performanslarini artirarak, onlara verimli ve rahat bir çalisma ortami olusturulmasina yardimci oluyor.


- Çalisma odalarinda sari isik tercih edilmeli


Aydinlatma da verimli bir çalisma ortami olusturulmasinda büyük önem tasiyor. Gün isigindan faydalanmak için çalisma masasi günes gören bir alana, hatta mümkünse pencere kenarina yerlestirilebilir. Aksam saatlerinde ise çalisma odalarinda sari isik ve çalisma lambasi tercih edilmesi çalisma performansini olumlu yönde etkiler. Ayrica LED ampullerden yararlanarak tasarruf etmek de mümkün olabiliyor.

Çalisma odalarindaki daginiklik, odaklanmayi güçlestirebilir. Bu nedenle çalisma masasinda duran ve kullanilmayan notlar, kitaplar ve defterler, kitapliga yerlestirilebilir. Koçtas uzmanlari ayrica çalisma odasinda fazla esya bulundurmamayi da tavsiye ediyor. Kalemler, ayraçlar ve diger malzemeler için de saklama kutularindan yararlanmak mümkün. Her mekanin ihtiyaçlarina cevap verebilen depolama üniteleri, farkli formlari ile her stile hitap ederken odanin düzenli kalmasina yardimci oluyor.

Düzenli ve verimli bir çalisma ortami için gerekli tüm ürünlere, sifir tolerans önlemleriyle hizmet veren Koçtas magazalarindan, Koçtas Çözüm Merkezi’nden, Koçtas mobil uygulamasindan ve koctas.com.tr’den ulasmak mümkün. Bu ürünlerle hayata geçirilecek güzel fikirlere ve çözüm önerilerine ise Koçtas Yasayan Evler Blog’dan ulasilabiliyor.




Politika 8.09.2020 12:43:25 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı