Kokarca Kaplıcaları Tesisleşiyor

Kokarca Kaplıcaları Tesisleşiyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçesine bağlı Koçlu Köyünde bulunan şifalı su kaynağı Kokar Kaplıcalarında incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçesine bağlı Koçlu Köyünde bulunan şifalı su kaynağı Kokar Kaplıcalarında incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun da yer aldı.

Su kaynağı, havuz ve banyoları gezerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadirli İlçemizin Koçlu Köyü sınırları içinde bulunan Kokar Kaplıcasındayız. Muhteşem bir doğa içinde, sağlık turizminin yeni gözdesi diyebileceğimiz Kokar Kaplıcamız çok şifalı ve tarihten beri vatandaşlarımız bu şifadan faydalanmış. Şimdi burayı inşallah çok daha etkin, verimli kullanmaya başlayacağız. Burayı işletecek arkadaşlarımız çok güzel bir yatırım yapıyorlar, yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunacaklar. Doğayla bütünleşmiş, şifa alacakları bu ortamın hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.



Osmaniye 8.10.2024 14:47:00 0
Anahtar Kelimeler: Kokarca Kaplıcaları Tesisleşiyor

İlginizi Çekebilir

1

Mut'ta mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi

2

Karaisalı Kaymakamı Bozoğlan, engelli bireylerle iftarda buluştu

3

LÖSEV'den Adana'da Dünya Kadınlar Günü programı

4

Türk Eğitim-Sen Antalya Şubesi "Kadınlar Günü"nü kutladı

5

Isparta'da öğrencilerden "Bir Kumanya, Bir Sofra, Bin Umut" kampanyası

6

Isparta'da eşine yardım ederken lastiğin patlaması sonucu uçuruma savrulan kadın öldü

7

Isparta'daki cam seyir terası "Yeşilay Haftası" kapsamında yeşil ışıkla aydınlatıldı

8

Kumluca Belediye Meclisinin Mart Ayı Toplantısı yapıldı

9

Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Hatay'da depremlerde öksüz ve yetim kalan çocuklara iftar verildi