Koloğlu ve Akdeniz’den Ankara çıkarması

Koloğlu ve Akdeniz’den Ankara çıkarması

Koloğlu ve Akdeniz’den Ankara çıkarması

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz ile birlikte Ankara’da görüşmelerde bulundu. İlçeye yapılacak yatırımlar konusunda direk muhataplarıyla görüşen Koloğlu, yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz ilçede yapılacak yatırımların hız kazanması ve bugüne kadar başlayan yatırımların ise tamamlanmasını sağlamak amacıyla Ankara çıkarması yaptı. Yatırımlar konusunda bakanlıklara bağlı birimlerin yetkilileri ile görüşen Koloğlu ve yardımcısı Akdeniz ayrıca Düzceli olup Ankara’da önemli makamlarda görev yapan isimleri de unutmadılar.
Koloğlu ve Akdeniz ziyaretler kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı Disiplin Soruşturma Daire Başkanı Düzceli Fatih Altınkayık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Özel Tahsis Daire Başkanı Arif Mesut Özdemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak, DSİ 5. Bölge Havza Yönetim İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Seher Varol ile Spor Toto Organizasyon Müdürü Yaşar Göçer’i makamında ziyaret ederek, ilçede ki projeler konusunda görüşmelerde bulundu.


Güncel 9.12.2021 15:09:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor