Kömürsporlu oyuncu acı haberi aldı, Hatay’a koştu

Kömürsporlu oyuncu acı haberi aldı, Hatay’a koştu

Kömürsporlu oyuncu acı haberi aldı, Hatay’a koştu

TFF 2.Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un sağ bek oyuncusu Oğuzhan Matur’un, Hatay’da yaşanan deprem sırasında 1 yeğeni vefat ederken, 1 yeğeni ise en kazda kaldı.
TFF 2.Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Oğuzhan Matur’un Hatay’da yaşanan deprem sonrasında ada ve duru isimli 2 yeğeni enkaz altında kaldı. Acı haberi alan Matur hemen şehirden ayrılarak arama çalışmalarını katılmak üzere Hatay’a gitti.
Genç oyuncu Oğuzhan Matur’un Hatay’a geldiği sırada Ada’nın vefat ettiğini ve Duru’nun ise hala en kaz altında kaldığını öğrendi.
Acılı haberi alan Matur’u madenci ağabeyleri teselli etti. Arama çalışmalarında yer alan madenciler, Kömürspor’lu oyuncu Oğuzhan Matur’a sarılacak teselli etti. Hala Duru’yu arama çalışmaları sürüyor.
Öte yandan Zonguldak Kömürspor’lu oyuncularda, Oğuzhan Matur’a destek için önümüzdeki günlerde Hatay’a gidecek.


Spor 12.02.2023 20:25:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek