Konyaaltı’ndan taraftara davet

Konyaaltı’ndan taraftara davet

Konyaaltı’ndan taraftara davet

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda berabere kaldığı İzmir Büyükşehir Belediye GSK’yı evinde ağırlayacak.
Hem lig hem de kupa olmak üzere iki kulvarda da Antalya’yı en iyi şekilde temsil eden Konyaaltı Belediyespor, Türkiye Kupası çeyrek finalinde İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile mücadele ediyor. Eşleşmenin İzmir’de oynanan ilk ayağında sahadan 28-28 beraberlikle ayrılan iki takım, 12 Nisan Salı günü Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da rövanş için karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de henüz ikinci sezonunu geçirmesine rağmen Avrupa hedefini sürdüren Mavi Kelebekler, Türkiye Kupası’nı Antalya’ya getirmek istiyor.

“Başkan Esen’den taraftara çağrı”
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye Kupası’nda çeyrek final mücadelesi veren Mavi Kelebekler’in kupayı Antalya’ya getireceğine inandığını söyledi. Esen, ‘’Takımımız hem lig hem de kupada Antalyamızı en iyi şekilde temsil ediyor. Çeyrek final rövanş mücadelesinde bütün hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyorum’’ dedi.


Spor 11.04.2022 14:59:19 0
Anahtar Kelimeler: konyaaltı’ndan taraftara davet

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2

Voleybolda Arabica Coffee House Kadınlar 1. Lig yarı final etabı, Alanya'da başladı

3

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

4

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

5

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

6

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

7

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

9

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

10

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi