Konya’da eyleme sahne olan kavşakta inceleme

Konya’da eyleme sahne olan kavşakta inceleme

Konya’da eyleme sahne olan kavşakta inceleme

Karayolları 3. Bölge Müdürü Salih Cengiz, Konya’nın Hüyük ilçesinde iki gün önce yaşanan ölümlü trafik kazası sonrasında mahalle sakinlerinin oturma eylemi yaparak trafiğe kapattığı kavşakta incelemede bulundu.
Hüyük İlçe Kaymakamı Dilara Şenoğlu ve İmrenler Mahallesi Muhtarı Fadime Açıkbaş’ın da eşlik ettiği incelemede, Karayolları Bölge Müdürü Salih Cengiz, Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Yelek ile baş mühendislerle birlikte alt geçit yapılması istenilen kavşakta inceleme yaptı, alınabilecek yeni önlemler ve yapılabilecek çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

Mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı
Hüyük ilçesinde, 9 Ağustos’ta otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Beyşehir Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Serkan Çınar hayatını kaybetmiş, aynı araçtaki babası Yusuf ve annesi Fatma Çınar yaralanmıştı. Ölümlü trafik kazası sonrasında söz konusu kavşakta tedbir amaçlı sinyalizasyon sistemi kurulmuş ancak, mahalle sakinleri bunu yeterli görmeyerek kavşakta toplanmış, bölgeye alt geçit yapılması gerektiğini dile getirip oturma eylemi yaparak yolu bir müddet trafiğe kapatmıştı.


Güncel 12.08.2020 22:53:40 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi