Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, metrelerce savruldu

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, metrelerce savruldu

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, metrelerce savruldu

Kırıkkale’de bir sürücüsünün yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı otomobil, bariyerlere çarparak metrelerce savruldu. Hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan 2 genç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kaza, Kırıkkale’de D200 karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin S. idaresindeki 71 ACG 762 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapmasının ardından bariyerlere çarpıp takla attı. Yaklaşık 80 metre savrulan otomobildeki sürücü Hüseyin S. (23) ile yanında bulunan Aleyna Nurten A. (25) yaralandı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan iki genç, itfaiye ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılarak sedye yardımıyla ambulansa taşındı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 10.05.2022 21:01:38 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi