Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, işe gitmek için bekleyen vatandaşlara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, işe gitmek için bekleyen vatandaşlara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, işe gitmek için bekleyen vatandaşlara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Doğan Araslı Bulvarı’nda bir sürücü, yoldan karşıya geçen köpeğe çarpmamak için manevra yapınca ortalık savaş alanına döndü. Direksiyon hakimiyetini kaybeden adam, yol kenarında işe gitmek için bekleyen iki vatandaşa ve köpeğe çarparak dururken, yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. O feci kaza ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza, geçtiğimiz Pazar günü Doğan Araslı Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 34 DTS 552 plakalı araç sürücüsü Berat Kaya, yoldan karşıya geçen köpeği görünce manevra yaptı. O sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Kaya, yol kenarında işe gitmek için bekleyen iki vatandaş ile köpeğe çarptı. Kaya’nın aracı, çevredeki araçlara çarparak dururken, vatandaşlar hemen yardıma koştu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, yerde yaralı şekilde yatan Gökhan Dinmezsu, Mustafa Güneş ve araç sürücüsü Berat Kaya’yı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Hastaneye yaralı şekilde kaldırılan Mustafa Güneş (62) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Kaya ise tedavisinin ardından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Yaşanan o feci kaza anları ise anbean çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

"Köpeğe çarpmamak için kaldırımda bekleyen iki vatandaşa çarpmış"
Esnaf Burak Manduz ise yaşanan kazayı, “Ben sabah dükkanı açmaya geldiğimde kaza olmuştu. Bir vatandaş, yoldan karşıya geçen köpeğe çarpmamak için kaldırımda bekleyen iki vatandaşa çarpmış. Yaşanan kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini, iki kişinin de yaralandığını öğrendik. Araç sürücüsü de kazada yaralandı” şeklinde anlattı.


Asayiş 25.04.2023 12:27:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

2

Ev hapsi cezası verilen kadın: "3 yaşındaki kızım da benimle birlikte ev hapsi yaşıyor"

3

Taksim’de Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümünde izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi

4

Iğdır’da motosikletle sulama kanalına düşen gencin cansız bedeni bulundu

5

Burdur’da çatı yangını

6

Burdur’da boya yaparken düşen kişi ağır yaralandı

7

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

8

Kdz. Ereğli’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

9

Pamukkale’de sağanak sonrası sel: Ev ve araçlar sular altında kaldı, hayvanlar telef oldu

10

Yolu kapatıp asker eğlencesi yaptılar, o anlar kameraya yansıdı