Körfez’de ‘Siyer-i Nebi’ minyatür sergisi

Körfez’de ‘Siyer-i Nebi’ minyatür sergisi

Körfez’de ‘Siyer-i Nebi’ minyatür sergisi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Atatürk Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından düzenlenen ‘Siyer-i Nebi Materyalleri Sergisi’ açılışına katıldı.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından Atatürk Ortaokulu’nda gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Materyalleri Sergisi’nin açılışına katıldı. Hz. Muhammed Mustafa’nın hayatını, sünnetini ve Asr-ı Saadet’e dair yaşanan önemli olayları anlatan minayatür sergisinin açılışına öğrenciler dışında protokol de ilgi gösterdi. Başkan Şener Söğüt dışında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın da sergi açılışında yer aldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi gezen Başkan Şener Söğüt, "Bugün gerçekten güzel bir sergiyi açtık ve yapılan bu güzel eserleri görme fırsatı bulduk. Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin en güzel şekilde yetiştirilmesi için bizler var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Ekibimizle birlikte kentimizin gelişimi için çalışırken diğer bir taraftan kadınımız, gençlerimiz ve özellikle çocuklarımız için proje ürettik, üretmeye de devam edeceğiz" dedi.


Güncel 31.12.2021 13:22:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı