Koronavirüs tedbirini elden bırakmıyorlar

Koronavirüs tedbirini elden bırakmıyorlar

Koronavirüs tedbirini elden bırakmıyorlar

Tekirdağ’da koronavirüse karşı alınan tedbirler devam ediyor. Sağlık kuruluşları başta olmak üzere kamuya açık alanlar, virüse karşı dezenfekte ediliyor.
Süleymanpaşa ilçesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler hız kesmeden devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; şehrin halka açık alanlarını, kamu kurum ve kuruluşlarının girişleri ile park ve cami gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu alanları dezenfekte ettiler.
Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarda; 1. Kısım Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 100. Yıl Mahallesi Halis Bey Parkı, Muratlı Caddesi Şehitler Abidesi, Çiftlikönü Mahallesi Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı, Çiftlikönü Caddesi ve bağlı sokaklar, Altınova Mahallesi Hüseyin Tetiker Sokak ile Orta Cami Mahallesi Kolordu Caddesi dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutuldu.

Tedbiri elden bırakmayalım
Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada salgın tedbirlerinin en etkili yolunun kişisel önlemler olduğu vurgulanarak, aşı olmayan vatandaşların aşılarını tamamlamaları, kişisel hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyet göstermeleri hatırlatması yapıldı.


Güncel 10.04.2022 14:56:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

2

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu

3

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

4

İskenderun'da araç kiralama firmaları denetlendi

5

Kahramanmaraş'ta 88 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

6

Adana'da "Dijital Dünyada Güvenli Kalmak Zirvesi" düzenlendi

7

Osmaniye'de asayiş uygulamasında yakalanan firari 19 zanlıdan 10'u tutuklandı

8

Otomobiliyle bisikletlinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü hakim karşısında

9

Antalya Ticaret Borsasının 2026 yılı bütçesi 95 milyon lira

10

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu