Kremlin Sözcüsü Peskov: “ABD dahil kimsenin bizi tehdit etmesine izin vermeyeceğiz”

Kremlin Sözcüsü Peskov: “ABD dahil kimsenin bizi tehdit etmesine izin vermeyeceğiz”

Kremlin Sözcüsü Peskov: “ABD dahil kimsenin bizi tehdit etmesine izin vermeyeceğiz”

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD’nin Rusya’ya yönelik düşmanca bir tutum sergilediğini vurgulayarak, “ABD dahil kimsenin bizi tehdit etmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
ABD’nin, Rusya karşıtı yaptırımlarını eleştiren ve aralarındaki gerilimden ABD’yi sorumlu tutan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABD ile Rusya arasındaki anlaşmazlıklar hakkında sert açıklamalarda bulundu. Washington’ın tavırlarını “düşmanca” olarak nitelendiren Peskov, “ABD’nin Rusya’ya sergilediği düşmanca tutum ve tahmin edilemez davranışları genel olarak bizi en kötü senaryoya hazır olmaya mecbur bırakıyor. Biz hiçbir zaman bir tarafa karşı tehdit oluşturmadık, şimdi de oluşturmuyoruz fakat ABD dahil kimsenin bizi tehdit etmesine, bize ne yapacağımızı söylemesine ya da çıkarlarımıza zarar vermesine izin vermeyeceğiz” dedi.
Rusya’nın amacının iyi ilişkiler kurmak olduğunu vurgulayan Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de aynı şekilde düşündüğünü ifade ederek, “En azından bizim çıkarlarımıza uygun alanlarda iyi ilişkilerimiz olmasını istiyoruz. Ortaklarımız nereye kadar gitmeye hazırsa biz de oraya kadar gitmeye hazırız” prensibiyle hareket ettiklerini söyledi.


Güncel 8.04.2021 17:21:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: