‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar’ projesi çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor

‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar’ projesi çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor

‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar’ projesi çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce ‘Sen de Gönüllü Ol Çocukların Eğitimine Destek Ol’ sloganıyla başlattığı ‘Küçük Dokunuşlar Büyük Mutluluklar’ projesi her hafta bir köy okulunda çocuklarla gönüllüleri buluşturuyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından çocukların eğitimlerine katkı sağlamakla birlikte derslerden arta kalan vakitlerinde sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla başlatılan proje çerçevesinde, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri gönüllüler ile birlikte her hafta bir köy okulunu ziyaret ediyor. Gidilen okullarda aralarında öğretmenlerin ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu gönüllüler çocuklar için çeşitli aktiviteler düzenliyor. Son olarak merkez ilçeye bağlı Özyayla Köyünde bulunan Özyayla İlkokulu’nu ziyaret eden gönüllüler burada geleneksel çocuk oyunları oynadı. Çocuklarla birlikte okul bahçesinde resim ve el izi baskı ile tişört yapan gönüllüler daha sonra fidan dikimi gerçekleştirdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve okul idarecileri ve öğretmenlerinin de katıldıkları etkinlikler boyunca çocuklar gönüllerince eğlendi.


Güncel 3.06.2022 16:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: