Küçük yaşta Kur’an Kerim okumayı öğrendiler

Küçük yaşta Kur’an Kerim okumayı öğrendiler

Küçük yaşta Kur’an Kerim okumayı öğrendiler

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Mehmet Sayın 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitimini tamlayarak Kur’an-ı Kerimi okumaya başlayan öğrenciler mezun oldu.
İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için Kurs Öğretmeni Emine Öztoprak tarafından Mehmet Sayın Cami Kur’an Kursu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende ilk olarak öğrenciler salavat eşliğinde sahneye çıktılar. Daha sonra Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyan öğrencilerin anneleri Kur’an-ı Kerime geçen çocuklarına taç taktılar. Anneler ve Kurs Öğretmeni Emine Öztoprak tarafından Kur’an-ı Kerim Kurusu Başarı Belgeleri teker teker takdim edildi. Daha sonra öğrenciler hep birlikte mezuniyet pastasını keserek ilahiler eşliğinde bir birleri ile sohbet ettiler.
Kursta 4 yaşını tamamlamamış öğrencilerden 6 yaşına gelmiş minik yavrulara kadar onlarca çocuk bu kadar küçük yaşta kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimi okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşarken, veliler ise gözyaşlarını tutamadı.


Güncel 7.06.2022 16:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda