Küçükçekmece’de bir hırsız ayakkabıları seçerek çaldı

Küçükçekmece’de bir hırsız ayakkabıları seçerek çaldı

Küçükçekmece’de bir hırsız ayakkabıları seçerek çaldı

Küçükçekmece’de bir şahıs, girdiği binadan seçtiği ayakkabıları kapı önünde poşetlere doldurup kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 5 Haziran Pazar günü Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir şahıs sabah saatlerinde binaya girdi. Şahıs beğendiği ayakkabıları kucağına alarak giriş kapısına taşıdı. Daha sonra burada ayakkabıları yanında getirdiği poşetlere koyup oradan uzaklaştı. Sabah uyanan bina sakinleri ayakkabıların kapı önünde olmadığını fark etti. Daha sonra güvenlik kamerasını izleyen binadakiler, ayakkabıların çalındığını gördü ve görüntülerle karakola giderek şikayetçi oldu.
Yaşanan hırsızlık ile ilgili konuşan bina sakini Erdal Yavuzaslan, “Sabah saat 10.00 gibi uyandığımızda kapının önünde ayakkabıların olmadığını fark ettik. Sonra alt, üst komşulara sorduk tüm dairelerin önündeki ayakkabıların olmadığını fark ettik. Sonra güvenlik kamerasına baktığımızda hırsızın gayet rahat bir şekilde, gelip ayakkabıları topladığını ve poşete koyduğunu fark ettik. Bunların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” diye anlattı.
Hırsızın kucağına ayakkabı aldığı ve poşete koyduğu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Yurt Dünya 7.06.2022 12:21:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı

2

Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören Ulu Cami, Kadir Gecesi'nde yeniden ibadete açılacak

3

Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan'dan İskenderun Kaymakamı Önder'e ziyaret

4

Türk Kızılay yıl sonuna kadar 22 aşevi daha açmayı planlıyor

5

İhmal edilen "endometriozis" kadınlarda nefes darlığı ile böbrek sorunlarına neden olabiliyor

6

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Hatay'da iş yerinde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

8

Artistik Cimnastik Dünya Kupası, Antalya'da devam ediyor

9

Futbol: Trendyol Süper Lig

10

Milli cimnastikçi Adem Asil, Antalya'da kazandığı altın madalyayı değerlendirdi: