Kulübü soyan hırsızlar çay demleyip çapayla çimlere zarar verdi

Kulübü soyan hırsızlar çay demleyip çapayla çimlere zarar verdi

Kulübü soyan hırsızlar çay demleyip çapayla çimlere zarar verdi

Denizlispor alt yapısının çalıştığı statta son 1,5 ayda üçüncü hırsızlık olayı meydana geldi. Antrenör ve sporcuların malzemeleri çalan hırsızların, çay demleyip çimleri çapayla zarar veren rahatlıkları pes dedirtti.
Denizlispor’un U19 takımının çalıştığı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda, önceki gece saatlerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından pencere ve kilitler kırılarak hırsızlık olayı gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde stada gelen hizmetli pencere ve kilitlerin kırıldığını fark etmesi üzerine 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde yaparken, hırsızların, futbolcular ile hocaların kramponları ile spor malzemelerinin yanı sıra çay ve sigara çaldığı tespit edildi.

Hırsızların çıkmadan önce çay demleyip içmişler
Tesisteki güvenlik kameraları çalışmadığı için hırsızlık olayının şüphelileri henüz tespit edilemedi. Alt yapı tesisinde yapılan detaylı incelemede hırsızların malzemeleri çaldıktan sonra bina içerisinde çay demleyip içtikleri daha sonrasında ise yeşil zemine çapa ile zarar verdikleri belirlendi. Uzun süre tesislerde kalan hırsızların rahatlığı pes dedirtti.

1,5 ay içerisinde 3. hırsızlık olayı
Daha öncesinden ise statta 1,5 ay içerisinde farklı günlerde hırsızlık olayı gerçekleştiği belirtildi. Olay ile ilgili çalışmalarını sürdüren, ekiplerin 3 ayrı parmak izi tespit ettikleri öğrenildi.


Yurt Dünya 10.02.2021 15:37:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya Valisi Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı

2

Hatay'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

3

Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

4

Adana'da ATM'ye zarar veren şüpheli yakalandı

5

İsrail'in Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatması Antalya'da protesto edildi

6

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

7

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

8

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

9

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

10

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı