Kumar oynayan 63 kişiye 481 bin 68 lira ceza yazıldı

Kumar oynayan 63 kişiye 481 bin 68 lira ceza yazıldı

Kumar oynayan 63 kişiye 481 bin 68 lira ceza yazıldı

Eskişehir’de daha önce mühürlendiği öğrenilen iki dernek binasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynadıkları belirlenen 63 kişiye yaklaşık yarım milyon liralık idari para cezası uygulandı.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde bulunan ekipler, Erenköy ve Hoşnudiye mahallelerindeki daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen iki dernek lokaline baskın yaptı. Sosyal mesafe kuralını ihlal ederek kumar oynadıkları tespit edilen 63 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve Kabahatler Kanunu’na muhalefetten 481 bin 68 lira ceza verildi.
Dernek sorumluları hakkında ise "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" ile "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak" suçlarından adli işlem yapıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 16.03.2021 12:19:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı