Kumbaba Köyünden depremzedelere gıda yardımı

Kumbaba Köyünden depremzedelere gıda yardımı

Kumbaba Köyünden depremzedelere gıda yardımı

İzmir’de yaşanan depremin ardından yurdun birçok kentinden yaraları sarmak için yardımlar ve ekipler yola çıktı. Bu kapsamda Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba Köyü’nde de her yıl kesilen şükür kurbanı depremzedelere gönderildi.
İzmir’de Cuma günü meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürerken yurdun birçok kentinden yardımlar ve ekipler yola çıktı. Bu kapsamda Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba Köyünde, geleneksel olarak her yıl kesilen şükür kurbanın bu seneki eti depremzedelere bağışladı.
Köy Muhtarı Satılmış Güven, köy halkı adına bu seneki şükür kurbanından elde edilen 493 kilo dana eti ile 60 kilogram pirinci İzmir’deki depremzedelerine ulaştırmak üzere Türk Kızılay Derneği’ne teslim ettiklerini söyledi.


Güncel 1.11.2020 16:59:15 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası