Kumluca'da "Borazan TV" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Kumluca

Kumluca'da "Borazan TV" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

ANTALYA - Kumluca Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Borazan TV" adlı tek perdelik komedi oyunu seyirciyle buluşturuldu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyunu, çok sayıda sanatsever izledi.

Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak sosyal ve kültürel alanda yürüttükleri çalışmalar neticesinde, çoğunluğu belediye çalışanlarından oluşan tiyatro ekibinin güzel oyun sergilediklerini belirtti.

Gösterilerinden dolayı tiyatro ekibine teşekkür eden Avcıoğlu, "Belediyemiz çalışanlarından oluşan tiyatro ekibimiz, çok güzel bir oyun ortaya koydular. Önümüzdeki günlerde daha güzel sanatsal ve kültürel etkinlikler ortaya koyacaklar. Tiyatro ekibimizi yalnız bırakmayan seyircilerimize de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Oyun sonunda Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu'nun eşi Zahide Avcıoğlu, ilçe protokolü ile birlikte oyuncu kadrosunu tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.



Yurt Dünya 14.05.2025 13:02:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı